Skip to main content

Indie game storeFree gamesFun gamesHorror games
Game developmentAssetsComics
SalesBundles
Jobs
TagsGame Engines

Magara Jam Oyun Videoları Çekenlerin Paylaşım Alanı

A topic by Kozmozist created Jul 17, 2021 Views: 260 Replies: 7
Viewing posts 1 to 8
Submitted (2 edits)

Arkadaşlar Community içerisinde bir de jam oyunlarını oynadığımız videoları atabileceğimiz bir konu olsun istedim. Geçen günlerde şu açtığım konuya birçok oyun geldi ve aralarından oynayıp videolar atıyorum bu posta da videoları atalım. Eğer oyununuzu videosunu oynatmak istiyorsanız lütfen bu postun altına değil de şuraya atın ki burası temiz dursun ve sadece insanlar videoları izlemeye gelsin.

Not! Lütfen sadece oynanış videolarınızı atın (Benim yaptığım gibi). Kendi fragmanlarınızı değil de diğer oyunları oynayıp yorumladığınız videoları atmaya çaba gösterelim. Oyunlarını burada değil lütfen şu konu da tanıtın. Dikkate alırsanız çok seviniriz, güzel bir konu olsun ileride buralar değerlenecek :)

Edit: Bu yaptığımız aslında yabancı game jamlerde çok olur. Game jam sadece oyun yapma etkinliği değildir, oyunu yaptıktan sonra oyun oynamak, yorumlar yapmak ve eğlenmeyi amaçlayan bir etkinliktir. Mağara Jam'i yarışamdan çok etkinlik yapacak olan budur. Sizin de eğer Youtube kanalınız vs. varsa oyun yapımcılarına destek olabilirsiniz. 

Submitted

İlk olarak Sector 01'i oynayıp değerlendirmek istedim. Buyrun efenim: 

Submitted

Yorumları üzerine The Advanture of Little Atom ekibinin oyununu da inceledik. Merak ettiklerinizi video yorumlarında da sorabilirsiniz. Buyrun efenim: 

Submitted

Bir diğer oyun ise değerli Omikron ekibinin oyunu İmleç'in oynanışını çektik. Oyun ile ilgili sorularınızı videoya yorum olarak da atabilirsiniz. Buyrun iyi seyirler efenim: 

Submitted

Tribus'u oynamış çok beğenmiştim. Bir de videoda oynayalım tepkimizi de geniş geniş yapımcılara bildirelim istedim. Videomuz şöyle buyrun efenim: 

Submitted

Bu oyunu ilk oynayıp değerlendirenler arasındaydım tekrar oynayıp bu sefer de videoya almak istedim. Videonun başlığı da çok iyi oldu "Rahatımı Bozmayın Ulen!" :D. Video şöyle buyrun efenim : 

Submitted

Bu oyunu oynamayınız varsa eğer under rated bir oyun şu anlık bir şans vermenizi öneririm. Videoyu da izleyebilirsiniz. 

Fix me philly için de bir video çekelim dedik. İlk oynayışımda zorlandığım için bitirememiştim. Biraz oynayış videosunu da izleyerek speed run denemesi yapayım dedim, hiç ölmeden bitirdim :D video şu şekilde buyrun efenim: 

Submitted

Eee jam bitti sonuçlar can sıktı, böyle mi bırakacağız. Videolara devam, fark edilmeyen oyunlarda oynanacak yorumlanacak!! Şaka maka buyrun efenim karşınızda Auto Savior :