Arkadaşlar Community içerisinde bir de jam oyunlarını oynadığımız videoları atabileceğimiz bir konu olsun istedim. Geçen günlerde şu açtığım konuya birçok oyun geldi ve aralarından oynayıp videolar atıyorum bu posta da videoları atalım. Eğer oyununuzu videosunu oynatmak istiyorsanız lütfen bu postun altına değil de şuraya atın ki burası temiz dursun ve sadece insanlar videoları izlemeye gelsin.
Not! Lütfen sadece oynanış videolarınızı atın (Benim yaptığım gibi). Kendi fragmanlarınızı değil de diğer oyunları oynayıp yorumladığınız videoları atmaya çaba gösterelim. Oyunlarını burada değil lütfen şu konu da tanıtın. Dikkate alırsanız çok seviniriz, güzel bir konu olsun ileride buralar değerlenecek :)
Edit: Bu yaptığımız aslında yabancı game jamlerde çok olur. Game jam sadece oyun yapma etkinliği değildir, oyunu yaptıktan sonra oyun oynamak, yorumlar yapmak ve eğlenmeyi amaçlayan bir etkinliktir. Mağara Jam'i yarışamdan çok etkinlik yapacak olan budur. Sizin de eğer Youtube kanalınız vs. varsa oyun yapımcılarına destek olabilirsiniz.